Voksbehandling

Voksbehandling i Hvalsø

Hos Lichy’s SkinCare Lounge tilbyder vi et bredt udvalg af voksbehandlinger, der kan tilpasses til dine individuelle behov og ønsker. Vi anvender kun Wax Logic, som er en mild og skånsom voks af højeste kvalitet, der effektivt fjerner uønsket hårvækst.

Vores før- og efterpleje, sørger for at huden er optimalt forberedt inden behandlingen og bliver plejet og fugtet efterfølgende.

Vores erfarne kosmetologer vil sikre, at hver behandling udføres med omhu og professionalisme. Vi bruger kvalitetsvoks og sørger for, at du føler dig tryg og komfortabel under hele behandlingen.
 
Bemærk venligst, at intim voksbehandling (bikini, tanga og brazil) kun udføres på kvinder, mens de øvrige behandlinger tilbydes til både kvinder og mænd.
 
Book en tid i dag og oplev en glattere og mere velplejet hud. Vi ser frem til at hjælpe dig med at opnå de ønskede resultater!

Voksbehandlinger

Halve ben inkl. Knæ​

250kr.

Hele ben

350kr.

Bikini

180kr.

Tanga

220kr.

Brazil

380kr.

Axil

180kr.

Arme

180kr.

Ryg

300kr.

Ansigt

200kr.

Overlæbe

100kr.

Hage

100kr.

Overlæbe & Hage

160kr.

Bryn

100kr.

Hårgrænse (nakke)

160kr.

Næsebor

100kr.

Skånsom voksbehandling

Wax Logic er et af de førende mærker inden for hårfjerningsindustrien. Wax Logic’s innovative tilgang er baseret på en videnskabelig forståelse af hudens og hårets biologi, hvilket giver en mere effektiv og mindre smertefuld voksbehandling.

Inden vi påfører voksen fra Wax Logic sikre vi, at huden er optimalt forberedt. Vi anvender plejende produkter i serien, som fungerer som en barriere mellem huden og voksen, hvilket mindsker smerte og irritation efter voksbehandlingen.

Wax Logic er designet til effektivt at fjerne selv det mest stædige og små hår, mens det samtidig beskytter huden og giver minimal rødme. 

Hver voksbehandling afsluttes med efterpleje, som hjælper med at berolige huden og forhindre indgroede hår. Det giver dig en mere behagelig og effektiv voksbehandling, der er mindre skadelig for huden.

Kontakt os

Udfyld kontaktformularen, eller kontakt os via mail eller mobil.


    Indhent et tilbud