Om os

Jeg blev uddannet som kosmetolog på CIDESCO i 2011, og har siden arbejdet både som ansat og som selvstændig.

Jeg elsker at arbejde med huden og se resultaterne. Jeg fik interessen i det, da jeg selv havde problematisk hud som teenager og i mine tidlige 20’ere hørte jeg ved en tilfældighed nærmere om uddannelsen. På det tidspunkt var jeg begyndt at gå mere op i, hvilke produkter jeg købte og jeg tog ikke bare det første og bedste på hylden. Hvilket også viste en forskel i min hud. Så da jeg havde fået mit første barn i 2009 og min barsel nærmede sig slutningen, hoppede jeg ud i det og startede på uddannelsen.

Det gamle Burgaard

De mange andre kvalifikationer, der følger med i sådan en uddannelse, var en bonus til hudkendskaben og derfor har jeg valgt at tage de fleste behandlinger med i klinikken. Jeg er født og opvokset i Kirke Såby(1985), og blev allerede i 2017 opfordret til at åbne klinik i Hvalsø, da der pludselig ikke var nogen kosmetolog i byen mere. Og efter grundige overvejelser, kørte jeg en tur gennem Hovedgaden, for at se hvad der var af ledige lokaler, og så potentialet i Hovedgaden 6. Eller som min årgang kalder det; det gamle Burgaard.

I april 2018 blev dørene så slået op til Hvalsøs nye hudplejeklinik og det har jeg ikke ét sekund fortrudt. Det er en fornøjelse at tage imod skønne gæster, som både er lokale og udenbys og her er også altid plads til en hyggelig snak kunderne imellem.

Siden august 2022 har vi også kunne tilbyde fodbehandlinger hos statsautoriseret fodterapeut Rikke Sondej. Rikke tager imod alle fødder og hjælper gerne til med at søge om udviddet helbredstillæg. Der er også tilskud hvis man er medlem af Danmark gruppe 1 og 2. Vi har dog ikke ydernummer, hvilket vil sige, at tilskuddet fra Regionen ifm henvisning fra læge, ikke er muligt af få ved behandling her. 

Med det vil jeg/vi blot byde Jer rigtig hjertelig velkommen i Lichy’s Skincare Lounge.

Kontakt os

Udfyld kontaktformularen, eller kontakt os via mail eller mobil.


    Følg med på Facebook

    Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

    Indhent et tilbud