Ansigtsbehandling

Ansigtsbehandling i Hvalsø

I vores ansigtsbehandlinger benytter vi produkter fra Dr. Baumann og SkinIdent. Dr. Baumann er en eksklusive hudplejeserie, der konsekvent er bygget på viden fra dermatologien og allergologien med nøje udvalgte grund-og virkestoffer, der kommer så tæt som muligt på hudens egne naturlige stoffer.

Vi tilbyder hudplejeprodukter tilpasset din huds behov. Dermed kan du opnå den sundeste og mest velplejede hudtilstand. Dr. Baumann hudplejeserien tilbyder en række hud-og kropspleje produkter, der er nøje tilpasset hudens fase, tilstand og køn.

Dr. Baumann konceptet

Dr. Baumann hudpleje er baseret på udvalgte råstoffer, som har mindst mulig risiko for at giver allergiske reaktioner på huden. Dette betyder at personer med meget følsom hud sagtens kan tåle hudplejeprodukterne fra Dr. Baumann serien. Parfume og en række kemiske konserveringstoffer er typisk årsagen til allergi, derfor har vi brugt omfattende ressourcer, flere års forskning og erfaringer på at udvikle holdbare produkter uden kemisk konservering og parfume. Vi baner vejen til naturlige hudpleje, der giver dig som forbruger sikkerhed for at alle produkter er uden skadelige kunstige farvestoffer og parfumestoffer, samt uden mineralske olier og lanolin.

Dr. Baumann hudpleje er udviklet med miljøet i tankerne, derfor er er alle planteudtræk fra rene kilder. Derudover anvendes kun naturlige planteolier for derved at opnå større hud tolerance. Produkterne er ligeledes udviklet uden dyreforsøg og skåret alt overflødig emballage fra.
Vi vil gøre det maksimale for dig og din hud med nøje udvalgte produkter, der tager hensyn til "hudens natur" Derfor kan Dr. Baumann hudpleje serie benyttes af alle - Især dig i alderen 25-45 år.

SkinIdent er Dr. Baumanns anti-age linie og som den eneste hudplejeserie består SkinIdent udelukkende af hud og kropsidentiske stoffer samt vitaminer. Allergi er derfor så godt som udelukket, da huden normalt ikke angriber sig selv.
Dybdevirkningen af SkinIdent basispleje med Dr. Baumann’s Liposomer er grundlaget for den perfekte pleje. Liposomerne øger hudens fugtindhold og sluser vigtige virkestoffer som f.eks. vigtige vitaminer ind i huden. Liposomerne er geniale virkestoffer med mange funktioner bl.a. mod tørhed, rynker og slap hud. De yder beskyttelse og er regenererende.
Din hud bliver synligt mere frisk. Tørhed og sensibilitet normaliseres og huden regenereres hurtigere med en forbedret blodgennemstrømning. Hudens ældning får mindre fart og virker mere ungdommelig og sund.

Vores Gua Sha behandling udføres med produkter fra Yon-ka, som er en fransk hudplejeserie, baseret på essentielle olier, hvilket er optimalt for behandlingens udførelse som foregår med massagesten.

Behandlinger

Klassisk ansigtsbehandling​ inkl. decolleté

525kr.
Huden analyseres først. Herefter afrenses der, efterfulgt af peeling, udrensning ved behov, retning af bryn, let ansigtsmassage, afsluttende maske og creme. Der behandles i produkter fra Dr. Baumann

Dybderens

425kr.
Den klassiske teenage behandling. Huden analyseres, afrenses, peeles. Herefter grundig dybderens og maske, afsluttes med creme.

Anti-age behandling inkl. decolleté

675kr.
Her er der ekstra fokus på linier, rynker, fylde og glød. Der benyttes produkter fra Skin Ident fra Dr. Baumann, som er udviklet til den modne hud der har brug for dét ekstra.

Diamant slibning inkl. decolleté

595kr.
Diamantslibning er en effektiv måde at arbejde på f.eks. pigment, ar, linier og i det hele taget ujævnheder i hudstruktur og hudtone. Der tages højde for hudens sensitivitet, med forskellig grovhed i de grit der arbejdes med.

Frugtsyre behandling

550kr.
Denne behandling er til huden der har særlige udfordringer, som enten uren, hyperpigmenteret eller sensitiv hud. Der arbejdes målrettet på den enkelte problemstilling og der udarbejdes i fællesskab et behandlingsforløb. Huden afrenses, valg af AHA styrke, dybderens, massage, ret af bryn, sera og creme.

Frugtsyre behandling Mini

295kr.
Huden afrenses, valg af AHA styrke, dybderens og creme.

Deluxe behandling

1200kr.
I denne behandling, starter du med at få 20 min rygmassage, herefter ansigtsbehandling, tilpasset din hudtype og hudens behov. Inkluderet er også farvning af bryn og vipper samt retning af bryn, til slut håndmassage mens man ligger med afsluttende maske.

Gua Sha

500kr.
Gua sha er en bindevævsmassage med mange gode egenskaber og den kan betegnes som “Det naturlige ansigtsløft”, fordi den blandt andet dræner væske og affaldsstoffer, opstrammer væv, afspænder muskler m.m.

Kontakt os

Udfyld kontaktformularen, eller kontakt os via mail eller mobil.


    Indhent et tilbud