Ansigtsbehandling

Ansigtsbehandling i Hvalsø

I vores ansigtsbehandlinger benytter vi produkter fra Dr. Baumann og SkinIdent. Dr. Baumann er en eksklusive hudplejeserie, der konsekvent er bygget på viden fra dermatologien og allergologien med nøje udvalgte grund-og virkestoffer, der kommer så tæt som muligt på hudens egne naturlige stoffer.

Vi tilbyder hudplejeprodukter tilpasset din huds behov. Dermed kan du opnå den sundeste og mest velplejede hudtilstand. Dr. Baumann hudplejeserien tilbyder en række hud-og kropspleje produkter, der er nøje tilpasset hudens fase, tilstand og køn.

Dr. Baumann konceptet

Dr. Baumann hudpleje er baseret på udvalgte råstoffer, som har mindst mulig risiko for at giver allergiske reaktioner på huden. Dette betyder at personer med meget følsom hud sagtens kan tåle hudplejeprodukterne fra Dr. Baumann serien. Parfume og en række kemiske konserveringstoffer er typisk årsagen til allergi, derfor har vi brugt omfattende ressourcer, flere års forskning og erfaringer på at udvikle holdbare produkter uden kemisk konservering og parfume. Vi baner vejen til naturlige hudpleje, der giver dig som forbruger sikkerhed for at alle produkter er uden skadelige kunstige farvestoffer og parfumestoffer, samt uden mineralske olier og lanolin.

Dr. Baumann hudpleje er udviklet med miljøet i tankerne, derfor er er alle planteudtræk fra rene kilder. Derudover anvendes kun naturlige planteolier for derved at opnå større hud tolerance. Produkterne er ligeledes udviklet uden dyreforsøg og skåret alt overflødig emballage fra.
Vi vil gøre det maksimale for dig og din hud med nøje udvalgte produkter, der tager hensyn til "hudens natur" Derfor kan Dr. Baumann hudpleje serie benyttes af alle - Især dig i alderen 25-45 år.

SkinIdent er Dr. Baumanns anti-age linie og som den eneste hudplejeserie består SkinIdent udelukkende af hud og kropsidentiske stoffer samt vitaminer. Allergi er derfor så godt som udelukket, da huden normalt ikke angriber sig selv.
Dybdevirkningen af SkinIdent basispleje med Dr. Baumann’s Liposomer er grundlaget for den perfekte pleje. Liposomerne øger hudens fugtindhold og sluser vigtige virkestoffer som f.eks. vigtige vitaminer ind i huden. Liposomerne er geniale virkestoffer med mange funktioner bl.a. mod tørhed, rynker og slap hud. De yder beskyttelse og er regenererende.
Din hud bliver synligt mere frisk. Tørhed og sensibilitet normaliseres og huden regenereres hurtigere med en forbedret blodgennemstrømning. Hudens ældning får mindre fart og virker mere ungdommelig og sund.

Vores Gua Sha behandling udføres med produkter fra Yon-ka, som er en fransk hudplejeserie, baseret på essentielle olier, hvilket er optimalt for behandlingens udførelse som foregår med massagesten.

Behandlinger

Klassisk ansigtsbehandling​ inkl. decolleté

525kr.
Huden analyseres først. Herefter afrenses der, efterfulgt af peeling, udrensning ved behov, retning af bryn, let ansigtsmassage, afsluttende maske og creme. Der behandles i produkter fra Dr. Baumann

Dybderens

425kr.
Den klassiske teenage behandling. Huden analyseres, afrenses, peeles. Herefter grundig dybderens og maske, afsluttes med creme.

Anti-age behandling inkl. decolleté

675kr.
Her er der ekstra fokus på linier, rynker, fylde og glød. Der benyttes produkter fra Skin Ident fra Dr. Baumann, som er udviklet til den modne hud der har brug for dét ekstra.

Diamant slibning inkl. decolleté

595kr.
Diamantslibning er en effektiv måde at arbejde på f.eks. pigment, ar, linier og i det hele taget ujævnheder i hudstruktur og hudtone. Der tages højde for hudens sensitivitet, med forskellig grovhed i de grit der arbejdes med.

Frugtsyre behandling

550kr.
Denne behandling er til huden der har særlige udfordringer, som enten uren, hyperpigmenteret eller sensitiv hud. Der arbejdes målrettet på den enkelte problemstilling og der udarbejdes i fællesskab et behandlingsforløb. Huden afrenses, valg af AHA styrke, dybderens, massage, ret af bryn, sera og creme.

Frugtsyre behandling Mini

295kr.
Huden afrenses, valg af AHA styrke, dybderens og creme.

Deluxe behandling

1200kr.
I denne behandling, starter du med at få 20 min rygmassage, herefter ansigtsbehandling, tilpasset din hudtype og hudens behov. Inkluderet er også farvning af bryn og vipper samt retning af bryn, til slut håndmassage mens man ligger med afsluttende maske.

Gua Sha

500kr.
Gua sha er en bindevævsmassage med mange gode egenskaber og den kan betegnes som “Det naturlige ansigtsløft”, fordi den blandt andet dræner væske og affaldsstoffer, opstrammer væv, afspænder muskler m.m.

Japansk Lifting

495kr.
Japansk Lifting er en dybdegående ansigtsmassage, der fokuserer på bestemte zoner og punkter i ansigtet, som er med til at udskille affaldsstoffer og væske.

Japansk Lifting

Som noget helt nyt tilbyder vi nu en af de mest eftertragtede skønheds- og velværebehandlinger: Japansk Lifting.

Denne unikke metode er mere end bare en ansigtsbehandling; det er en rejse mod indre og ydre foryngelse.

Japansk Lifting er en traditionel japansk ansigtsmassage, der kombinerer århundreder gamle teknikker med moderne skønhedsvidenskab for at opnå en synligt forynget hud. Denne ikke-invasive metode arbejder med både muskler og meridianer i ansigtet, hvilket stimulerer blodcirkulationen, fremmer lymfedrænage, og reducerer spændinger.

  • Foryngelse og opstramning af huden: Japansk Lifting forbedrer ikke kun hudens elasticitet men reducerer også fine linjer og rynker. Dette bidrager til mere fast og ungdommelig hud.
  • Forbedret hudtone og tekstur: Ansigtsbehandlingen stimulerer blodcirkulationen og cellefornyelsen, hvilket efterlader huden strålende og jævn.
  • Detox effekt: Denne behandling fremmer lymfedrænage, hvilket hjælper med at fjerne toksiner, reducere hævelser og giver en klarere hudtone.
  • Stressreduktion: Japansk Lifting er dybt afslappende og bidrager til at reducere stress og fremme en følelse af velvære, hvilket er afgørende for både mental og fysisk sundhed.

For at opnå de bedst synlige resultater anbefaler vi at tage 5 behandlinger.

2 behandlinger med en uges mellemrum og de sidste 3 behandlinger med 14 dages mellemrum.

Japansk Lifting kan uden problemer også bruges som en enkeltstående behandling. Vi anbefaler også du drikker rigeligt med vand før og efter behandlingen for at hjælpe kroppen med at udskille de affaldstoffer som har været ophobet.

Giv dig selv en gave af foryngelse og skønhed med en Japansk Lifting behandling hos Lichy’s SkinCare Lounge. Vores hyggelige, indbydende atmosfære og ekspertise inden for skønhedspleje venter på at forkæle dig. Book din tid i dag og tag det første skridt mod en strålende, forynget udstråling.

Kontakt os

Udfyld kontaktformularen, eller kontakt os via mail eller mobil.


    diplom

    Indhent et tilbud