Manicure & Pedicure

Bio Sculpture negle

Vi laver negle med produkter fra The Gel Bottle og til dels Bio Sculpture, som er nogle af de sunde valg inden for neglebehandlinger. Produkterne er allergivenlige og vi har et bredt udvalg af farver fra både The Gel Bottle & Biosculptures søsterserie Evo2.

Så vi tør godt love, at vi har en farve til manicure & pedicure som du kan lide.

Shellak & Franske negle

Vi tilbyder Shellak, som er en hærdende lak der påføres på naturneglen. Har du i forvejen lidt længde, men har tendens til at knække neglene, foreslår vi en forstærkning af neglen. Dette kan gøres med The Gel Bottle gele, eller er den mest holdbare gele vi har. Ønsker du forlængelser af egne negle, laves disse som udgangspunkt med full-cover tipper, som er lavet af gele og kan laves i din ønskede form og længde. De påsættes uden lim og kan opløses ved en evt aftagning. Dvs ingen filning på naturneglen.

Vi laver også franske negle (den hvide kant) og har et udvalg af diverse glimmer, folier og sten.

Behandlinger

Forstærkning af negle farve​

475kr.
Denne behandling involverer påføring af shellak på dine naturlige negle for at give dem ekstra styrke og længere holdbarhed. Farven kan vælges efter dine præferencer og stil.

Forstærkning af negle fransk​

500kr.
Dette er en klassisk neglebehandling, hvor en neutral eller lyserød gele påføres på dine naturlige negle. Spidsen af neglene lakeres hvid, for at give det franske look.

Gele forlængelse med farve​

600kr.
Hvis du ønsker længere negle, kan denne behandling være ideel. Gelen påføres på no-glue tipper. Derefter kan en farvet shellak påføres for at tilføre stil og personlighed.

Gele forlængelse med fransk​

650kr.
Dette er en kombination af forlængelse og fransk manicure. No-glue tipper påføres, og derefter lakeres den hvide farve for det klassiske franske look. Gele anvendes for at sikre holdbarheden og styrken på neglene.

Mini Manicure/Pedicure​

285kr.
Dette er en kortere version af en fuld manicure eller pedicure. Det er en hurtig og opfriskende behandling til dig, der har travlt.

Shellak/gelpolish helfarve​

360kr.
Shellak eller gelpolish er en speciel lak, der hærdes under en UV- eller LED-lampe, for at give en længerevarende finish. Ved en helfarvebehandling påføres en ensfarvet shellak eller gelpolish på dine naturlige eller forlængede negle.

Shellak/gelpolish fransk​

400kr.
Denne behandling er en kombination af shellak eller gelpolish og fransk manicure. Spidsen af neglene males hvid, mens resten af neglene dækkes med en gennemsigtig eller lyserød shellak eller gelpolish.

Opfyldning af forlængelse

475kr.
Hvis du allerede har en geleforlængelse, men dine negle er vokset ud, kan en opfyldningsbehandling være nødvendig. (3-4 uger)​

Aftagning af lak​

180kr.
En professionel fjernelse af neglelak/shellak der omhyggeligt renser og plejer dine negle efter behov.

Aftagning af gele negle​

230kr.
En skånsom og professionel fjernelse af gele negle uden at skade dine naturlige negle.

Tilkøb

150kr.
Shellak/gelpolish ved Spa mani/pedi​ eller fodbehandling.

Glimmer/folie/sten

fra 10 kr.
Dekorative elementer såsom glimmer, folie og sten, der kan påføres på dine negle for at tilføje ekstra glamour og stil.

Spa pedicure​

460kr.
Starter med fodbad og peeling. Neglebånd og negle ordnes og lettere hård hud fjernes. Herefter fodmaske og afsluttes med fodcreme samt massage​.

Spa Manicure​

390kr.
Starter med håndbad og peeling. Neglebånd ordnes og neglene files og poleres. Herefter håndmaske og afsluttes med håndcreme samt massage.​

Kontakt os

Udfyld kontaktformularen, eller kontakt os via mail eller mobil.


    Indhent et tilbud