Kropsbehandling

Kropsbehandlinger

En kropsbehandling spænder vidt og omfatter en række forskellige teknikker og metoder, der alle har til formål at forbedre kropslig sundhed og velvære.

Massage er en populær form for kropsbehandling, som hjælper med at lindre muskelspændinger, forbedre blodcirkulationen og fremme generelt velvære. Der findes mange forskellige former for massage, lige fra afslappende svensk massage til mere terapeutisk dybdegående massage, der kan hjælpe med at løse op for kroniske smerter og ubehag.

Uanset om du har brug for en rygbehandling, ønsker afslapning eller vil opnå en smuk glød eller nye ørepiercinger, står vi klar til at tage i mod dig i klinikken. 

Spraytan

Minetan er en luksuriøs selvbruner serie fra Australien den indeholder 100% naturlig DHA, som er det stof som giver farve når det kommer i forbindelse med huden. Minetan består af mange produkter, som alle er smukke intense farver uanset om du vil have en sommerglød eller en intens mørk farve.

Kendetegnende for dem alle er at der er langt færre gule og orange toner, som sikrer en smuk farve og i klinikken har vi et godt udvalg af disse produkter, så der er en farve til enhver hudtype.

Så hvis du ønsker en solbrun glød uden at udsætte dig for skadelige UV-stråler, kan vores spraytan-behandlinger give dig både en naturlig men også jævn farve.

Behandlinger

Velværemassage (30min)​

300kr.
Behagelig svensk massage, der har til formål at afslappe krop og muskler. Mulighed for at gå lidt hårdere til værks ved ønske, men ikke fysiologisk massage. Obs! Der behandles ikke på akut opståede smerter. Omklædning er inkluderet i tiden.​

Velværemassage (60min)​

550kr.
Behagelig svensk massage, der har til formål at afslappe krop og muskler. Mulighed for at gå lidt hårdere til værks ved ønske, men ikke fysiologisk massage. Obs! Der behandles ikke på akut opståede smerter. Omklædning er inkluderet i tiden.​

Rygbehandling​

500kr.
Mange døjer med urenheder på ryggen, og de kan sagtens behandles, ligesom man laver en ansigtsbehandling. Der afrenses, peeles, dybderenses grundigt efterfulgt af udrensende maske. afsluttes med creme.​

Blomdahl ørepiercing

199/349kr.
1/2 huller​

Spraytan

260kr.
Få en lækker sommertan med en af vores flotte farver, proppet med plejende olier, der plejer huden samtidig med du får en flot kulør.

INDEN BEHANDLING !

For at opnå det bedste og mest holdbare resultat, anbefaler vi at du forbereder huden dagen før. Giv hele kroppen en god peeling/bodyscrub og lotion bagefter. Så er de tørre hudceller fjernet og tanen sætter sig dermed flottere og holder længere. Kom gerne i løst, mørkt tøj på dagen.

Rygbehandling

Rygbehandlinger til urenheder, som f.eks. akne, er en anden type kropsbehandling, der fokuserer på hudpleje.

Denne behandling omfatter en dybderensende proces, eksfoliering, damp, ekstraktion og afsluttende med en beroligende maske. De er designet til at behandle områder, der er svære at nå, og kan hjælpe med at klare op i blokerede porer, reducere inflammation og forbedre hudens generelle udseende.

En enkeltstående behandling kan give umiddelbar lindring. Dog vil det i nogen tilfælde være nødvendigt med regelmæssige behandlinger for at opnå langsigtede resultater.

Blomdahl ørepiercing

Vi er stolte af at kunne tilbyde Blomdahl ørepiercinger. Disse ørepiercinger er ikke kun stilfulde, men de er også allergivenlige og skånsomme mod din hud. 

Piercingmetoden, som vi anvender i klinikken, minimerer risikoen for infektion ved at sikre, at selve piercingprocessen er sterilt, og at det smykkematerialet, der anvendes, er hudvenligt. Blomdahls ørepiercingssystem er designet til at være skånsom mod huden, med en fjederbelastet mekanisme, der gør processen hurtig og mindre smertefuld end traditionelle metoder.

Derudover er smykkerne fremstillet af medicinsk plast eller medicinsk titanium, som begge er materialer, der er kendt for at være ekstremt allergivenlige, og et godt valg til dig, som har lidt ekstra følsom hu

Kontakt os

Udfyld kontaktformularen, eller kontakt os via mail eller mobil.


    Indhent et tilbud